این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
بنابراین بسیار مهم است که دوباره بتوانید انبه، پرتقال، انگور، موز، گیلاس و سایر میوههایی را که مصرف کتو مجاز نبودند، مصرف کنید.
رژیم کتوژنیک داستان متفاوتی نسبت به دیگر رژیمها دارد. رژیم کتوژنیک با نامهای رژیم کتو و کیتو هم شناخته میشود.
حالا با افزایش کربوهیدرات به برنامه غذایی ممکن است احساس گرسنگی کنید.
برخی افراد از ابتلا به مشکلی به نام «کتو فلو» خبر میدهند. این مشکل معمولاً ظرف چند روز تمام میشود و علائم اصلی آن شامل اسهال، یبوست و استفراغ است. بعضی علائم کم کاری تیروئید و رژیم کتوژنیک دیگر آن، کمتر رایج است؛ مثلا:
غذاهایی که باید در رژیم کتو از آنها اجتناب کنید یا مصرف آنها باید محدود شود شامل غذاهای نشاسته ای و پر کربوهیدرات است؛ مانند:
وقتی رژیم کتو یا لو کرب دایت میگیرید، به دلیل کاهش مصرف کربوهیدراتها، قند خونتان هم پایین میآید.
× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامین
رژیم کتوژنیک شامل وعدههای غذایی با کربوهیدرات بسیار پایین میباشد که از دهه ۱۹۲۰ میلادی در مرکز پزشکی جان هاپکینز توسط محققان برای درمان بیماران صرع مورد استفاده قرار میگرفته است.
همچنین، مقدار مصرف پروتئین متوسط است؛ یعنی، چیزی حدود ۱۱۲ گرم گوشت، ماهی یا مرغ در هر وعده.
وقتی وارد کتوز میشوید، بدن شما آبی را که همراه با گلیکوژن ذخیره شده است دفع میکند و به طور بالقوه منجر به کمآبی بدن میشود.
معمولاً رژیم کتوژنیک بدون محدودیت کالری عمدی باعث کاهش وزن میشود.
شرایط بیماری هر فرد منحصر به خود او است و هر اقدامی نیازمند مشورت با پزشک مربوطه دارد.
در صورتی که قصد لاغری سریع با رژیم کتو را دارید باید حتما قبل از شروع رژیم تحت نظر یک پزشک تغذیه آزمایش دهید؛ در صورت عدم ابتلا به بیماری های قلبی، چربی بالا و … می توانید در دوره زمانی کوتاه از آن استفاده کنید. این رژیم چگونه شما را لاغر می کند؟